Tapahtunutta ennen 2017


Hyvätasoinen Viking Cup- turnaus 6.2.2016 Porvoossa

Turnaus pelattiin Pääskytiellä ja Amiston saleissa la 6.2.2016.Turnaukseen osallistui kaikkiaan 25 joukkuetta ympäri Etelä- Suomea.Sarjoja oli kaikkiaan kolme, naiset harraste, miehet harraste ja sekasarja.Pelaajia turnauksessa oli kaikkiaan lähes kaksisataa. Saimme nähdä koko päivän korkeatasotia pelaamista. Otteluita pelattiin Pääskytien koululla ja Amiston liikuntasaleissa.Ottelut alkoivat aamulla klo.9.00 ja viimeiset pelit päättyivät n.klo.20.00. Pitkä päivä.

Haluan kiittää kaikkia lähes kahtakymmentä Namikan senioritoimitsijaa loistavasta toiminnasta ja siitä hyvästä hengestä,jolla turnaus vietiin lävitse, vaikka päivälle tuli pituutta yllin kyllin.

Omalta kohdaltani totean, että tämä oli viimeinen turnaus jossa olin turnausvastaavana ja haluan vielä kerran kiittää kaikkia jotka olivat nyt ja aikaisemmin mukana ja tekivät pyytentöntä työta tämän turnauksen ja monien muiden turnausten eteen.

Tyytyväisyydellä voin todeta, että kun tätäkin turnausta valmisteltiin niin kaikki Namikan seniorit ja seniorien rouvat olivat valmiit antamaan panoksensa turnauksen onnistumiseksi eikä kukaan kieltäytynyt kutsusta. Annan tälle suuren arvon.

Toivotan seuraavalle turnausvastaavalle onnea ja menestystä toimessaan,Tälläisellä porukalla voi kyllä järjestää suurempiakin turnauksia sillä osaamista ja taitoa on kyllä riittävästi.

Turnausvastaava Jaakko

Skoude-Cup

Porvoon NMKY:n senioreiden vuosi alkoi Skoude-Cup turnauksella 9.-10.1.2016 Töölön kisahallissa. Meiltä oli joukkueet M60 ja M65 sarjoissa. Turnaukseen osallistui 42 joukkuetta. Kaukaisimmat joukkueet Pärnusta ja Göteborgista.

Järjestelyt toimivat hyvin ja pelaajat nauttivat koko rahan edestä pelaamisesta kahden päivän ajan.

Sarjat joissa pelattiin olivat: M50, M55, M60, M65, M70 ja N300, joka tarkoittaa sitä, että kentällä olevien pelaajien ikä pitää olla vähintään 300 v.

Turnaus on erinomainen mahdollisuus testata omaa pelaamista hyvin sujuneen syyskauden jälkeen. Pelaajamme nauttivat pelaamisesta. Paljon opittiin uutta kevään harjoituksiin. Seuraava tähtäin on syyskuussa pelattava Homenokkaturnaus Jyväskylässä.

Tulokset M60 ja M65 joukkueiden osalta.

M60 1. Well-Parrat

2. Poliisien Palloseura

3. Blues-Volley

4. Kalevan Lentopallo

5. Sauvon Konkarit

6. Porvoon NMKY

7. Koskenmäen Kisailijat

8. Paternestorit

M65 1. Kalevan Lentopallo

2. Well-Parrat 1

3. Poliisien Palloseura

4. Koskenmäen Kisailijat

5. Päijät Äijät

6. Well-Parrat 2

7. Porvoon NMKY

8. Paternestorit

Seniorilentopalloilijamme ovat aloittaneet jo lentopalloharjoitukset 2016

Seuraava turnaus senioreilla on 9.-10.1.2016 Skoude-kutsuturnaus Helsingissä. Sinne lähtee meiltä M60 ja M65 joukkueet.

F-juniorit pelasivat ensimmäisen turnauksensa

F-juniorit (6-9 vuotiaat) osallistuivat Jarno Nykäsen johdolla la 5.12.2015 PuMan järjestämään toimintapäivään Vantaalla.

Tilaisuus avattiin hienosti Maamme-laululla ja joukkueiden esittelyllä. Paikalle oli saapunut 12 joukkuetta: Puolet PuMasta ja loput Porvoon NMKY:stä, Karkkilan Pojista, Korson Vedosta ja VanLesta

Kaikki joukkueet saivat pelata kolme peliä lohkoissaan. Nähtiin hyviä pallolle menoja, pelin rakentamista, ässäsyöttöjä ja myös hyökkäämistä. Uudet pelisäännöt on otettu mielihyvin vastaan, sillä näin kaikki pääsevät syöttämään ja tulee myös vastaanottotilanteita ja niistä pelin rakentamista.

Turnaamisen lomassa ehdittiin käydä läpi temppurataa. Ainakin liikkarilaisille keräytyi jo jokunen tarrakin passiin.

Lopuksi järjestettiin näyttävä palkintojen jako. Pelaajat saivat kunniakirjat osallistumisesta, kivan heijastimen palkinnoksi sekä suklaata.

Kiitokset PuMalle hienoista järjestelyistä!

Turnauksesta tarkemmin PuMa Volleyn sivuilla.

NMKY:n joulupuuro 2015

NMKY:n joulupuurot seurakuntakodilla Lundinkatu 5:ssä la 12.12. Kysy lisätietoja Eskolta esko.nordlund@gmail.com tai Ginalta gina.rask@gmail.com