HUOM!

Kauden 2020-2021 hyväksytty toiminta- ja taloussuunnitelma sekä linkki budjettiin tulee tänne, kun vuosikokous on ne hyväksynyt. Vuosikokous on ma 15.6.2020 klo 18 Alkemax Oy:n tiloissa, Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo

                                                                                                       

Porvoon NMKY ry                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Toimintakertomus kaudelta 2018–2019 (1.5.2018 – 30.4.2019)

 

Porvoon NMKY:n toiminta-ajatuksena on tarjota harrastusmahdollisuus kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liikunnan keinoin iästä ja taidoista riippumatta NMKY:n kolmioperiaatteen mukaisesti.

 

Yleistä

Tämä kausi oli Porvoon NMKY:n 82. vuosi.

Johtokunta   

Vuosikokous pidettiin 13.6.2018 Alkemax Oy tiloissa, Sannaistenkatu 8, Porvoo.

Johtokunta: Esko Nordlund pj, Jani Krigsman vpj, Leo Rautanen sihteeri, Heikki Häll, Jarno Nykänen. Juhani Koskiranta, Tor Bäckman, ja johtokunnan ulkopuolinen taloudenhoitaja Gina Rask

Johtokunta kokoontui seitsemän (7) kertaa.

Toiminnantarkastajat: Pia Rask ja Lizzie Kuusla

 

Harjoituspaikat ja – ajat

Ma, To klo 19.00-21.00            Peipon koulu                               Miehet                                         Jani Krigsman

Ti          klo 17.00-19.00            Peipon koulu                               Seniorit                                        Juhani Koskiranta

Pe         klo 16.00-18.00            Peipon koulu                               Seniorit                                        Juhani Koskiranta

Ti, To   klo 17.00-18.30        Linnankosken lukio                       Juniorit                                         Jarno Nykänen

 

Muutamia harjoituksia pidettiin senioreiden toimesta Kokonhallissa ja junioreiden osalta Myllymäen koululla.

 

Juniorilentopallotoiminta

Porvoon NMKY juniorit toimintakertomus 01.05 2018-30.04 2019

Tällä aikavälillä toimintaamme on osallistunut yhteensä 23 junioria. Osa on käynyt vain kokeilemassa jonkun kerran ja osa aktiivisesti koko kauden ja kaikkea siltä väliltä. Kevään 2019 harjoitusringissä oli 16 junioria joista aktiivisesti harjoituksissa kävi 14 kpl.

Ikähaitari on ollut 6 vuotiaista 12 vuotiaisiin.

Kevät ja kesä 2018. Kesäkuussa 2018 osallistuimme Power Cup –turnaukseen Kuopiossa kahdella joukkueella, F-tytöt ja E-pojat (yhteensä 7 pelaajaa). Nelipäiväinen turnaus sujui hienosti koko porukalta. Tapahtuma oli erittäin hyvä kokemus ja pelaajat ja pelaaminen myös kehittyivät isoilla harppauksilla kun pelejä pelattiin paljon lyhyessä ajassa. Turnausta ennen pelasimme ulkona kaksi kertaa viikossa jotta saatiin tuntumaa ulkona pelaamiseen. Pari poikaamme kävi myös voittamassa hopeaa beach volleyn aluemestaruusturnauksessa U12 sarjassa heinäkuussa Vantaalla.

Syksy 2018- kevät 2019 Sisätreenit alkoivat syyskuun alussa. Harjoitusvuorot olivat tiistaisin ja torstaisin Linnankosken lukiolla.

Syyskaudella osallistuimme kahteen sarjaan, E-poikien aluemestaruussarjaan ja D-poikien tiikerisarjaan. Keväällä meidän joukkueemme osallistuivat kolmeen sarjaan E-poikien aluemestaruussarjaan, D-tyttöjen tiikerisarjaan sekä D-poikien aluemestaruussarjaan. E-pojat voittivat lohkonsa sekä syksyllä että keväällä, keväällä ilman ainuttakaan erätappiota. Harmillisesti emme saaneet joukkuetta lopputurnaukseen ja mitalit jäivät saamatta.  D-tytöt nuorella ja osittain vasta ensimmäistä kauttaan lentopalloa harrastavalla joukkueella, pelasivat hienosti nousujohteisen kevään ilman aiempaa pelikokemusta. Tästä on hyvä jatkaa Poweriin ja ensi kauteen.  Myös D-poikien aluemestaruussarjassa pelattiin nuorella joukkueella (melkein samat pelaajat kuin E-pojissa). Pojat sijoittuivat hienosti sarjan puoliväliin kokeneempia vastustajia vastaan.

Miehet
Miehissä oli kauden aikana yhteensä 14 aktiivista pelaajaa ja lisäksi oli muutamia vierailevia tähtiä täydentämässä ajoittain vajaita harjoitusvuoroja. Joukkueessa on eri ikäisiä harrastajia 30-55 vuoden välillä. Harjoitukset pidettiin Peipon koululla syyskaudella maanantaisin ja torstaisin, jossa osallistujamäärät vaihtelivat 4-15 välillä kauden aikana. Kevätkaudella siirryttiin yhteen maanantain vuoroon, jossa osallistujia oli pääsääntöisesti yli 10 peluria. Harjoituksissa on rento ote ja pelejä on käyty iloisella mielellä tiukkoja vääntöjäkin unohtamatta.

Seniorilentopallo

Jäsen määrämme on 35 joista suurin osa on aktiivisia tavalla tai toisella. Ikäjakauma on 60 aina 79 ikävuoteen.

Tavoitteenamme on omasta ja miksei myös toistemme yleiskunnosta huolehtiminen, tietenkin haluamme tulla myös paremmiksi lentopallon pelaajiksi. Tärkeätä on kuitenkin yhdessä olo ja hauskanpito lentopallo kentällä joskus se meinaa kyllä mennä liiankin totiseksi mutta sekin kuuluu entisten kilpaurheilijoiden kyseessä ollessa asiaan.

Pelasimme lentopalloa syyskuusta huhtikuun loppuun Peipon koulun salissa tiistaisin klo 17-19 ja perjantaisin klo 16-18 ja kesäisin rantalentopalloa Kokonniemen maauimalan kentällä tiistaisin ja torstaisin klo 16-18. Laskennallisesti harjoituskertoja tuli 1096 eli liikuimme yhteensä 2192 tuntia. Aktiivisin oli tällä kaudella Juhani 83 kertaa, sitten tulivat Leo 79 kertaa ja Tor 77 kertaa.

Kevät ja kesä 2018 Yhteinen kauden päättäjäistilaisuus ravintola Hanna-Mariassa meitä olikin siellä kiitettävästi yli 20 pelaajaa. Vuoden henkilönä palkittiin Juhani Koskiranta. Kävimme myös läpi mitä olimme saaneet kauden aikana aikaan sekä mitä tullaan tekemään seuraavalla kaudella. Pieni muotoinen tietokilpailukin järjestettiin ja vuoden tietoviisaaksi tuli Reino Enberg. Kevään ja kesän aikana pelasimme rantalentopalloa kaksi kertaa viikossa ja meitä pelaajia oli paikalla aina riittävästi (4-14) kesä oli hieno ja sade ei meitä juurikaan kiusannut.

Syksy 2018 ja kevät 2019 Sisätreenit alkoivat syyskuun alussa ja porukka oli innolla mukana, pelaajia oli paikalla vähimmillään 10 ja enimmillään 22. Sisätreenikaudella kävimme myös kaksi kertaa Kokonhallilla treenaamassa, jolloin paikalle tuli myös miehemme Virosta ja Lahdesta ja useampi mies Imatralta. Imatran pelaajien kanssa meillä onkin ollut paljon yhteistä. Imatran miehet kävivät myös eri vahvuuksilla meidän harjoitusvuoroilla pelaamassa, Peipon koululla. Enne pelejä, Tor tai Kaitsu laittoivat meidät peli kuntoon alkulämmittelyllä, lisäksi Esko N veti meille tekniikkatreenit ennen pelejä.

Syyskuussa olimme taas Jyväskylässä Homenokkaturnauksessa ja meillä olikin tällä kertaa joukkue neljässä eri ikäluokassa 60,65,70 ja 75v. Kaikille joukkueille tuli niin voittoja kuin tappioita mitaleille emme selvinneet. Huhtikuussa 70 vuotiaat kävivät Oulussa turnaamassa, sijoittuen neljänneksi.

Kauden aikana olimme kaksikin eri kertaa auttamassa Viking-cup turnauksessa, jotka pelattiin Porvoon urheilu hallilla. Olimme laittamassa kentät kuntoon ja sitten tietenkin purkamassa kentät sekä hoidimme kanttiinin. Riittävästi meitä oli paikalla molemmilla kerroilla. Kauden viimeinen sisätreeni oli perjantaina 26.4

Järjestetyt turnaukset

2.-3.6.2018 ja 21.-22.7. 2018 Viking-cup Beach -turnaukset Kokonniemen kentillä. Järjestelyistä vastasi sihteerimme Gina Rask. Kentän kunnostuksessa seniorit ja miehet avustivat.

Viking-cup harrastesarjojen turnaus 16.2.2019 ja lopputurnaus 23.3.2019 Porvoon Urheiluhallissa.

 

Tiedotus

Porvoon NMKY:llä on omat kotisivu- ja facebook-sivut. 

Senioreiden viestitoiminta pelaajille on toiminut nimenhuuto NMKY Jaska välityksellä, miesten osalta osallistujat.comin kautta ja junioripuolella tiedottaminen on hoidettu harjoituksissa suullisesti ja tarvittaessa kirjallisesti.

 

Talous

Seuralla on kokonaistalousarvio. Tulot muodostuvat jäsenmaksuista, tukirahoituksesta, turnaustuotoista, buffettituloista ja kaupungin perusavustuksesta.  

Kulut muodostuivat salivuokrista, varusteista, liittojen jäsenmaksuista sekä koulutusmenoista.

 

Jäsenistö

Jäsenkehitys

 

2014-2015

2015-2016

2016-2017

2017-2018

2018-2019

Nuorisojäsenet < 18

Juniorit

ei maksua

ei maksua

16

31

23

Varsinaiset jäsenet    Miehet

4

14

16

17

18

Seniorit

20

29

32

33

35

Harrastelentopallo

ei ollut

ei maksua

        ei

ei

ei

Kannattajajäsenet

0

0

0

0

0

Kunniajäsen

0

1

1

1

1

Yht.

24

44

65

82

77

 

Jäsenmaksu kaudella 2018-2019 oli 20 € ja kannattajajäsenmaksu 50 €.   

 

Jäsenyydet

Suomen NMKY:n Urheiluliitto ry

Suomen Lentopalloliitto ry

ESLA = Etelä-Suomen lentopallo

Porvoon Yhdistyskeskus

 

Muu toiminta

8.12.2018 pidettiin yhteinen pikkujoulu yhdistyskeskuksen tiloissa, WSOY:n talossa.

Joukkueet ovat pitäneet itsenäisesti omia suunnittelu-, kehittämis-, hengennostatus-, yms palavereja.

 

Porvoon NMKY ry

Johtokunta

Toimintasuunnitelma 2019–2020 (1.5.2019–30.4.2020) 83. toimintavuosi

 

Toiminta-ajatus

Porvoon NMKY:n toiminta-ajatuksena on tarjota harrastusmahdollisuus kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liikunnan keinoin iästä ja taidoista riippumatta NMKY:n kolmioperiaatteen mukaisesti.

 

Juniorilentopallotoiminta

Toukokuun aikana pelaamme ulkona valmistautuen Power Cup –turnaukseen, harjoituskertoja tulee 6 kpl 14.5.-30.5. välisenä aikana.

Power Cup pelataan 6.-9.6.2019 Rovaniemellä.  Osallistumme sinne D-tyttöjen ja D-poikien joukkueella.

Power Cupin jälkeen pidämme lomaa juniorilentopallosta ainakin elokuulle asti. Elokuussa pelaamme mahdollisesti ulkona ennen sisävuorojen alkamista.

Ensi kaudelle on tavoitteena saada lisää pelaajia juniorijoukkueisiimme. Elokuun aikana on tarkoitus mainostaa toimintaamme mm. tekemällä jutun Uusimaahan ja laittamalla mainoksia ilmoitustauluille. Lisäksi toivon, että aikuiset ja lapset pyytävät tuttujaan mukaan toimintaan.

Syyskuun alussa alkavat taas vakiovuorot sisällä kaksi kertaa viikossa (2 x 2 h).

Osallistumme ensi kaudella taas ESLA:n sarjatoimintaan. Tarkemmat päätökset sarjoihin osallistumisesta teemme syyskuussa. Tällä hetkellä suunnitelmana on osallistua E-poikien aluemestaruussarjaan (tytöistä ja pojista muodostuva joukkue), D-tyttöjen tiikerisarjaan sekä D-poikien aluemestaruussarjaan.

Jarno Nykänen, juniorivastaava

 

Miehet

Kesän aikana osa joukkueesta harrastaa myös beachia, vaikka osallistujia on vähemmän kuin salikaudella. Kaudella 2019-2020 toiminnan on tarkoitus jatkua edellisvuosien tapaan. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa ja lisäksi pyrimme kauden aikana osallistumaan pariin turnaukseen. Lisäksi kaudelle haetaan toinen vuoro noin 50-60 vuotiaiden käyttöön täydennettynä myös muulla miesten porukalla tarpeen mukaan.

Miesten yhdyshenkilönä jatkaa Jani Krigsman.

 

 

Senioritoiminta

Seniorilentopalloilun päätavoite on saada mahdollisimman monta ”äijää” liikenteeseen ja kuntoilemaan, taitojakin lentopalloilun suhteen pyritään lisäämään mutta on tietenkin hyväksyttävä tietyt rajoitteet. Yhdessäolo ja yhdessä tekeminen on tärkeätä ja rentouttavaa. Muutenkin voimme toisiamme auttaa ja opastaa ja se ei vaadi kuin yhden puhelinsoiton kaverille.

Vietämme edellisen kauden päätöstilaisuutta Ravintola Hanna-Mariassa 15.05.2019 klo 17.00 Kevään ja kesän pelaamme rantalentopalloa tiistaisin ja torstaisin klo 16-18, kesällä osallistumme myös tarvittaessa ”Viikkari beach” turnauksien järjestelyihin

Syyskuussa aloitamme sisäpelivuorot Peipon koululla ja toivomme saavamme samat vuorot kuin oli tänäkin vuonna, asiasta informoidaan heti kun tieto on tullut.

Syksyllä on tarkoitus järjestää yhteinen harjoitustilaisuus Jorma Wilenin ”Tamperelais” porukan kanssa ja mukaan tulee myös iso joukko ”Imatran miehiä” tämä asia on jo vireillä mutta päivämäärä puuttuu.

Syyskuun lopulla osallistumme jälleen Homenokka-turnaukseen Jyväskylässä, pyrimme tänäkin vuonna osallistumaan sinne neljällä eri joukkueella ( 60v, 65v, 70v, ja 75v)

Osallistuminen ikäryhmänsä SM-turnauksiin on jokaisen ikäryhmän oma päätös, vielä ei mikään ikäryhmä ole ilmoittanut halukkuuttaan osallistumiseen.

Juhaani pitää luennon/keskusteluhetken aiheena voisi olla vaikkapa miehinen hyvinvointi (luento jäi pois edelliseltä kaudelta)

Harjoituspaikat ja – ajat, kausi 2019-2020

 

Huom! Salivuorot päivitetään kotisivulle kun tiedetään paikat ja ajat

 

Jäsenistö

Ylläpidetään yhdistyksen jäsenrekisteriä. Vastuuhenkilöt miehet/Jani Krigsman, juniorit/Jarno Nykänen ja seniorit/Juhani Koskiranta.

 

Talous

Seuralla on kokonaistalousarvio.  Tulot muodostuvat jäsenmaksuista, Porvoon kaupungin perusavustuksesta, turnaustuotoista, mainos- ja seurajulkaisusta sekä buffettuloista. Kulut muodostuvat salivuokrista, turnausmaksuista, koulutusmenoista, varusteista ja liittojen jäsenmaksuista.

 

 

Tiedottaminen ja yhteydenpito

Porvoon NMKY:llä on oma kotisivu: porvoonmky.fi ja facebook-sivu: Porvoon NMKY.  Lisäksi Porvoon NMKY:lle voi lähettää postia osoitteella porvoo.nmky@gmail.com   Joukkueiden sisäiset viestit kulkevat senioreiden osalta nimenhuuto.com/NMKY Jaskan kautta ja miesten osalta myös nimenhuuto.com kautta. Nuorten tiedotus hoituu suullisesti ja/tai kirjallisesti harjoituksissa. Selvitetään voiko tiedotustoimintaa yhdistyksen sisällä yhdistää/laajentaa. Vastuuhenkilöinä on Jani Krigsman ja Heikki Häll.

 

Jäsenyydet

Suomen NMKY:n liitot (Suomen NMKY:n liitto ja Suomen NMKY:n urheiluliitto)

Suomen lentopalloliitto ry

ESLA (Etelä-Suomen lentopalloalue ry)

Porvoon Yhdistyskeskus ry

 

Muuta

Tällä kaudella Porvoon NMKY:n kolme kärkihanketta ovat harrastelentopallotoiminnan käynnistäminen, uusien jäsen hankinta ja Porvoon NMKY  2025 -tavoitetilan määrittäminen.

 

Johtokunta

Porvoon NMKY ry             

Toimintakertomus kaudelta 2018–2019 (1.5.2018 – 30.4.2019)

Porvoon NMKY:n toiminta-ajatuksena on tarjota harrastusmahdollisuus kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liikunnan keinoin iästä ja taidoista riippumatta NMKY:n kolmioperiaatteen mukaisesti.

Yleistä

Tämä kausi oli Porvoon NMKY:n 82. vuosi.

Johtokunta   

Vuosikokous pidettiin 13.6.2018 Alkemax Oy tiloissa, Sannaistenkatu 8, Porvoo.

Johtokunta: Esko Nordlund pj, Jani Krigsman vpj, Leo Rautanen sihteeri, Heikki Häll,  Jarno Nykänen. Juhani Koskiranta, Tor Bäckman

Johtokunta kokoontui seitsemän (7) kertaa.

Taloudenhoitaja Gina Raski, ulkopuolinen

Toiminnantarkastajat: Pia Rask ja Lizzie Kuusla 

Harjoituspaikat ja – ajat

Ma, To klo 19.00-21.00 Peipon koulu Miehet Jani Krigsman

Ti          klo 17.00-19.00 Peipon koulu Seniorit Juhani Koskiranta

Pe         klo 16.00-18.00 Peipon koulu Seniorit Juhani Koskiranta

Ti, To   klo 17.00-18.30  Linnankosken lukio Juniorit Jarno Nykänen

Muutamia harjoituksia pidettiin senioreiden toimesta Kokonhallissa ja junioreiden osalta Myllymäen koululla. 

  

Juniorilentopallotoiminta

Porvoon NMKY juniorit toimintakertomus 01.05 2018-30.04 2019

Tällä aikavälillä toimintaamme on osallistunut yhteensä 23 junioria. Osa on käynyt vain kokeilemassa jonkun kerran ja osa aktiivisesti koko kauden ja kaikkea siltä väliltä. Kevään 2019 harjoitusringissä oli 16 junioria joista aktiivisesti harjoituksissa kävi 14 kpl.

Ikähaitari on ollut 6 vuotiaista 12 vuotiaisiin.

Kevät ja kesä 2018. 

Kesäkuussa 2018 osallistuimme Power Cup –turnaukseen Kuopiossa kahdella joukkueella, F-tytöt ja E-pojat (yhteensä 7 pelaajaa). Nelipäiväinen turnaus sujui hienosti koko porukalta. Tapahtuma oli erittäin hyvä kokemus ja pelaajat ja pelaaminen myös kehittyivät isoilla harppauksilla kun pelejä pelattiin paljon lyhyessä ajassa. Turnausta ennen pelasimme ulkona kaksi kertaa viikossa jotta saatiin tuntumaa ulkona pelaamiseen. Pari poikaamme kävi myös voittamassa hopeaa beach volleyn aluemestaruusturnauksessa U12 sarjassa heinäkuussa Vantaalla.

Syksy 2018- kevät 2019 

Sisätreenit alkoivat syyskuun alussa. Harjoitusvuorot olivat tiistaisin ja torstaisin Linnankosken lukiolla.

Syyskaudella osallistuimme kahteen sarjaan, E-poikien aluemestaruussarjaan ja D-poikien tiikerisarjaan. Keväällä meidän joukkueemme osallistuivat kolmeen sarjaan E-poikien aluemestaruussarjaan, D-tyttöjen tiikerisarjaan sekä D-poikien aluemestaruussarjaan. E-pojat voittivat lohkonsa sekä syksyllä että keväällä, keväällä ilman ainuttakaan erätappiota. Harmillisesti emme saaneet joukkuetta lopputurnaukseen ja mitalit jäivät saamatta.  D-tytöt nuorella ja osittain vasta ensimmäistä kauttaan lentopalloa harrastavalla joukkueella, pelasivat hienosti nousujohteisen kevään ilman aiempaa pelikokemusta. Tästä on hyvä jatkaa Poweriin ja ensi kauteen.  Myös D-poikien aluemestaruussarjassa pelattiin nuorella joukkueella (melkein samat pelaajat kuin E-pojissa). Pojat sijoittuivat hienosti sarjan puoliväliin kokeneempia vastustajia vastaan. 

Miehet 

Miehissä oli kauden aikana yhteensä 14 aktiivista pelaajaa ja lisäksi oli muutamia vierailevia tähtiä täydentämässä ajoittain vajaita harjoitusvuoroja. Joukkueessa on eri ikäisiä harrastajia 30-55 vuoden välillä. Harjoitukset pidettiin Peipon koululla syyskaudella maanantaisin ja torstaisin, jossa osallistujamäärät vaihtelivat 4-15 välillä kauden aikana. Kevätkaudella siirryttiin yhteen maanantain vuoroon, jossa osallistujia oli pääsääntöisesti yli 10 peluria. Harjoituksissa on rento ote ja pelejä on käyty iloisella mielellä tiukkoja vääntöjäkin unohtamatta.

Seniorilentopallo

Jäsen määrämme on 35 joista suurin osa on aktiivisia tavalla tai toisella. Ikäjakauma on 60 aina 79 ikävuoteen.

Tavoitteenamme on omasta ja miksei myös toistemme yleiskunnosta huolehtiminen, tietenkin haluamme tulla myös paremmiksi lentopallon pelaajiksi. Tärkeätä on kuitenkin yhdessä olo ja hauskanpito lentopallo kentällä joskus se meinaa kyllä mennä liiankin totiseksi mutta sekin kuuluu entisten kilpaurheilijoiden kyseessä ollessa asiaan.

Pelasimme lentopalloa syyskuusta huhtikuun loppuun Peipon koulun salissa tiistaisin klo 17-19 ja perjantaisin klo 16-18 ja kesäisin rantalentopalloa Kokonniemen maauimalan kentällä tiistaisin ja torstaisin klo 16-18. Laskennallisesti harjoituskertoja tuli 1096 eli liikuimme yhteensä 2192 tuntia. Aktiivisin oli tällä kaudella Juhani 83 kertaa, sitten tulivat     Leo 79 kertaa ja Tor 77 kertaa.

Kevät ja kesä 2018 Yhteinen kauden päättäjäistilaisuus ravintola Hanna-Mariassa meitä olikin siellä kiitettävästi yli 20 pelaajaa. Vuoden henkilönä palkittiin Juhani Koskiranta. Kävimme myös läpi mitä olimme saaneet kauden aikana aikaan sekä mitä tullaan tekemään seuraavalla kaudella. Pieni muotoinen tietokilpailukin järjestettiin ja vuoden tietoviisaaksi tuli Reino Enberg. Kevään ja kesän aikana pelasimme rantalentopalloa kaksi kertaa viikossa ja meitä pelaajia oli paikalla aina riittävästi (4-14) kesä oli hieno ja sade ei meitä juurikaan kiusannut.

Syksy 2018 ja kevät 2019 Sisätreenit alkoivat syyskuun alussa ja porukka oli innolla mukana, pelaajia oli paikalla vähimmillään 10 ja enimmillään 22. Sisätreenikaudella kävimme myös kaksi kertaa Kokonhallilla treenaamassa, jolloin paikalle tuli myös miehemme Virosta ja Lahdesta ja useampi mies Imatralta. Imatran pelaajien kanssa meillä onkin ollut paljon yhteistä. Imatran miehet kävivät myös eri vahvuuksilla meidän harjoitusvuoroilla pelaamassa, Peipon koululla. Enne pelejä, Tor tai Kaitsu laittoivat meidät peli kuntoon alkulämmittelyllä, lisäksi Esko N veti meille tekniikkatreenit ennen pelejä.

Syyskuussa olimme taas Jyväskylässä Homenokkaturnauksessa ja meillä olikin tällä kertaa joukkue neljässä eri ikäluokassa 60,65,70 ja 75v. Kaikille joukkueille tuli niin voittoja kuin tappioita mitaleille emme selvinneet. Huhtikuussa 70 vuotiaat kävivät Oulussa turnaamassa, sijoittuen kolmansiksi

Kauden aikana olimme kaksikin eri kertaa auttamassa Viking-cup turnauksessa, jotka pelattiin Porvoon urheilu hallilla. Olimme laittamassa kentät kuntoon ja sitten tietenkin purkamassa kentät sekä hoidimme kanttiinin. Riittävästi meitä oli paikalla molemmilla kerroilla. Kauden viimeinen sisätreeni oli perjantaina 26.4

Järjestetyt turnaukset

2.-3.6.2018 ja 21.-22.7. 2018 Viking-cup Beach -turnaukset Kokonniemen kentillä. Järjestelyistä vastasi sihteerimme Gina Rask. Kentän kunnostuksessa seniorit ja miehet avustivat.

Viking-cup harrastesarjojen turnaus 16.2.2019 ja lopputurnaus 23.3.2019 Porvoon Urheiluhallissa. 


Tiedotus

Porvoon NMKY:llä on omat kotisivu- ja facebook-sivut.  

Senioreiden viestitoiminta pelaajille on toiminut nimenhuuto NMKY Jaska välityksellä, miesten osalta osallistujat.comin kautta ja junioripuolella tiedottaminen on hoidettu harjoituksissa suullisesti ja tarvittaessa kirjallisesti.

Talous

Seuralla on kokonaistalousarvio. Tulot muodostuvat jäsenmaksuista, tukirahoituksesta, turnaustuotoista, buffettituloista ja kaupungin perusavustuksesta.  

Kulut muodostuivat salivuokrista, varusteista, liittojen jäsenmaksuista sekä koulutusmenoista. 

Jäsenistö

Jäsenkehitys

                                        2014-2015 2015-2016 2016-2017 2017-2018 2018-2019

Nuorisojäsenet < 18 

Juniorit                                  ei maksua ei maksua          16                 31                 23

Varsinaiset jäsenet ,Miehet         4                 14                   16                 17                 18

Seniorit                                         20                 29                    32                 33                 35

Harrastelentopallo                     ei ollut            ei maksua             ei                 ei                 ei

Kannattajajäsenet                         0                 0                     0                 0                 0

Kunniajäsen                                 0                 1                     1                 1                  1

Yht.                                             24                 44                     65         82                 77

Jäsenmaksu kaudella 2018-2019 oli 20 € ja kannattajajäsenmaksu 50 €.    

Jäsenyydet

Suomen NMKY:n Urheiluliitto ry

Suomen Lentopalloliitto ry

ESLA = Etelä-Suomen lentopallo

Porvoon Yhdistyskeskus

Muu toiminta

8.12.2018 pidettiin yhteinen pikkujoulu yhdistyskeskuksen tiloissa, WSOY:n talossa. 

Joukkueet ovat pitäneet itsenäisesti omia suunnittelu-, kehittämis-, hengennostatus-, yms palavereja.

Porvoon NMKY ry

Johtokunta


****************************************

Porvoon NMKY ry  

Toimintasuunnitelma 2019–2020 (1.5.2019–30.4.2020) 83. toimintavuosi


Toiminta-ajatus

Porvoon NMKY:n toiminta-ajatuksena on tarjota harrastusmahdollisuus kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liikunnan keinoin iästä ja taidoista riippumatta NMKY:n kolmioperiaatteen mukaisesti.


Juniorilentopallotoiminta

Toukokuun aikana pelaamme ulkona valmistautuen Power Cup –turnaukseen, harjoituskertoja tulee 6 kpl 14.5.-30.5. välisenä aikana.

Power Cup pelataan 6.-9.6.2019 Rovaniemellä.  Osallistumme sinne D-tyttöjen ja D-poikien joukkueella.

Power Cupin jälkeen pidämme lomaa juniorilentopallosta ainakin elokuulle asti. Elokuussa pelaamme mahdollisesti ulkona ennen sisävuorojen alkamista.

Ensi kaudelle on tavoitteena saada lisää pelaajia juniorijoukkueisiimme. Elokuun aikana on tarkoitus mainostaa toimintaamme mm. tekemällä jutun Uusimaahan ja laittamalla mainoksia ilmoitustauluille. Lisäksi toivon, että aikuiset ja lapset pyytävät tuttujaan mukaan toimintaan.

Syyskuun alussa alkavat taas vakiovuorot sisällä kaksi kertaa viikossa (2 x 2 h).

Osallistumme ensi kaudella taas ESLA:n sarjatoimintaan. Tarkemmat päätökset sarjoihin osallistumisesta teemme syyskuussa. Tällä hetkellä suunnitelmana on osallistua E-poikien aluemestaruussarjaan (tytöistä ja pojista muodostuva joukkue), D-tyttöjen tiikerisarjaan sekä D-poikien aluemestaruussarjaan.

Jarno Nykänen, juniorivastaava


Miehet

Kesän aikana osa joukkueesta harrastaa myös beachia, vaikka osallistujia on vähemmän kuin salikaudella. Kaudella 2019-2020 toiminnan on tarkoitus jatkua edellisvuosien tapaan. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa ja lisäksi pyrimme kauden aikana osallistumaan pariin turnaukseen. Lisäksi kaudelle haetaan toinen vuoro noin 50-60 vuotiaiden käyttöön täydennettynä myös muulla miesten porukalla tarpeen mukaan. 

Miesten yhdyshenkilönä jatkaa Jani Krigsman.

Senioritoiminta

Seniorilentopalloilun päätavoite on saada mahdollisimman monta ”äijää” liikenteeseen ja kuntoilemaan, taitojakin lentopalloilun suhteen pyritään lisäämään mutta on tietenkin hyväksyttävä tietyt rajoitteet. Yhdessäolo ja yhdessä tekeminen on tärkeätä ja rentouttavaa. Muutenkin voimme toisiamme auttaa ja opastaa ja se ei vaadi kuin yhden puhelinsoiton kaverille.

Vietämme edellisen kauden päätöstilaisuutta Ravintola Hanna-Mariassa 15.05.2019 klo 17.00 Kevään ja kesän pelaamme rantalentopalloa tiistaisin ja torstaisin klo 16-18, kesällä osallistumme myös tarvittaessa ”Viikkari beach” turnauksien järjestelyihin 

Syyskuussa aloitamme sisäpelivuorot Peipon koululla ja toivomme saavamme samat vuorot kuin oli tänäkin vuonna, asiasta informoidaan heti kun tieto on tullut.

Syksyllä on tarkoitus järjestää yhteinen harjoitustilaisuus Jorma Wilenin ”Tamperelais” porukan kanssa ja mukaan tulee myös iso joukko ”Imatran miehiä” tämä asia on jo vireillä mutta päivämäärä puuttuu.

Syyskuun lopulla osallistumme jälleen Homenokka-turnaukseen Jyväskylässä, pyrimme tänäkin vuonna osallistumaan sinne neljällä eri joukkueella ( 60v, 65v, 70v, ja 75v)

Osallistuminen ikäryhmänsä SM-turnauksiin on jokaisen ikäryhmän oma päätös, vielä ei mikään ikäryhmä ole ilmoittanut halukkuuttaan osallistumiseen.

Juhaani pitää luennon/keskusteluhetken aiheena voisi olla vaikkapa miehinen hyvinvointi (luento jäi pois edelliseltä kaudelta)

Harjoituspaikat ja – ajat, kausi 2019-2020


Huom! Salivuorot päivitetään kotisivulle kun tiedetään paikat ja ajat

Jäsenistö

Ylläpidetään yhdistyksen jäsenrekisteriä. Vastuuhenkilöt miehet/Jani Krigsman, juniorit/Jarno Nykänen ja seniorit/Juhani Koskiranta.

Talous

Seuralla on kokonaistalousarvio.  Tulot muodostuvat jäsenmaksuista, Porvoon kaupungin perusavustuksesta, turnaustuotoista, mainos- ja seurajulkaisusta sekä buffettuloista. Kulut muodostuvat salivuokrista, turnausmaksuista, koulutusmenoista, varusteista ja liittojen jäsenmaksuista.


Tiedottaminen ja yhteydenpito

Porvoon NMKY:llä on oma kotisivu: porvoonmky.fi ja facebook-sivu: Porvoon NMKY.  Lisäksi Porvoon NMKY:lle voi lähettää postia osoitteella porvoo.nmky@gmail.com   Joukkueiden sisäiset viestit kulkevat senioreiden osalta nimenhuuto.com/NMKY Jaskan kautta ja miesten osalta myös nimenhuuto.com kautta. Nuorten tiedotus hoituu suullisesti ja/tai kirjallisesti harjoituksissa. Selvitetään voiko tiedotustoimintaa yhdistyksen sisällä yhdistää/laajentaa. Vastuuhenkilöinä on Jani Krigsman ja Heikki Häll. 

 

Jäsenyydet

Suomen NMKY:n liitot (Suomen NMKY:n liitto ja Suomen NMKY:n urheiluliitto)

Suomen lentopalloliitto ry

ESLA (Etelä-Suomen lentopalloalue ry)

Porvoon Yhdistyskeskus ry

Muuta

Tällä kaudella 2019-2020 Porvoon NMKY:n kolme kärkihanketta ovat harrastelentopallotoiminnan käynnistäminen, uusien jäsen hankinta ja Porvoon NMKY  2025 -tavoitetilan määrittäminen.

Johtokunta