Porvoon NMKY ry

Toimintasuunnitelma 2020–2021 (1.5.2020–30.4.2021) 84. toimintavuosi

Toiminta-ajatus

Porvoon NMKY:n toiminta-ajatuksena on tarjota harrastusmahdollisuus kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liikunnan keinoin iästä ja taidoista riippumatta NMKY:n kolmioperiaatteen mukaisesti.

Juniorilentopallotoiminta

Kesällä pidämme lomaa juniorilentopallosta, mahdollisesti pelaamme ulkopelejä jossain vaiheessa kesää. Ensi kaudelle on tavoitteena, että junioreita olisi suunnilleen yhtä runsaasti kuin viime kaudella. Lisäksi haluamme lisätä sarjapelaamiseen osallistuvien osuutta.

Syyskuun alussa alkavat taas vakiovuorot sisällä kaksi/kolme kertaa viikossa. Nuoremmat/kokemattomammat 1-2 kertaa ja vanhemmat/edistyneemmät 2-3 kertaa viikossa.

Osallistumme ensi kaudella taas sekä ESLA:n että lentopalloliiton sarjatoimintaan. Tarkemmat päätökset sarjoihin osallistumisesta teemme syyskuussa. Tällä hetkellä suunnitelmana on osallistua D-poikien aluemestaruussarjaan, D-tyttöjen tiikerisarjaan, C- tai B-tyttöjen valtakunnalliseen sarjaan sekä C-poikien valtakunnalliseen sarjaan yhdistetyllä joukkueella Haminan Arsin kanssa. Juniorien yhdyshenkilönä toimii Jarno Nykänen

Miehet Kesäkaudella osa joukkueesta harrastaa myös beachia, vaikka osallistujia on vähemmän kun salikaudella. Kaudella 2020-2021 toiminnan on tarkoitus jatkua edellisvuosien tapaan. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa ja lisäksi pyritään kauden aikana osallistumaan pariin turnaukseen. Miesten yhdyshenkilönä jatkaa Jani Krigsman.

Senioritoiminta

Tavoitteenamme on, että liikkuisimme mahdollisimman paljon ja yhtenä hyvänä liikuntamuotona on lentopallo. Jokainen meistä pelaa omalla tasollaan ja se on katsottava hyväksytyksi, sillä meidän iässämme tulee myös eteen tietyt iän tuomat rajoitteet. Yhdessä oleminen ja yhdessä tekeminen on tärkeätä ja tekemisen ei aina tarvitse olla lentopallo. Voimme muutenkin auttaa toisiamme ja olla mukana, jos jollakin meillä on tarve apuun. Se ei vaadi kuin yhden puhelin soiton ja apua löytyy varmasti.

Tarkoituksenamme oli viettää kauden päätöstilaisuus toukokuussa 2020, mutta koko maailmanlaajuinen viruskatastrofi estää sen, joten kauden päätöstilaisuus siirtyy ajankohtaan, jolloin meidän sallitaan taas kokoontua.

Kevään ja kesän pelaamme rantalentopalloa tiistaisin ja torstaisin klo 16–18, kesällä osallistumme myös tarvittaessa ”Viikkari beach” turnauksien järjestelyihin. Tähänkin tulee rajoitteeksi se milloin saamme aloittaa ”beach:n” pelaamisen.

Syyskuussa aloitamme jälleen taas sisäpelivuorot Peipon koululla ja toivomme saavamme samat vuorot kuin oli tänäkin vuonna, asiasta informoidaan heti kun tieto on tullut. Syksyllä on tarkoitus järjestää yhteinen harjoitus tilaisuus Jorma Wilenin ”Tamperelais” porukan kanssa ja mukaan tulee myös iso joukko ”Imatran miehiä” Tänä vuonna tämä tapahtunee Tampereella he kutsuvat meidät. Toinen mikä on tarkoitus toteuttaa, on neljän joukkueen turnaus, johon kuuluvat PäijätÄijät Lahdesta, Poliisien seniorilentopalloilijat, joukkue Hyvinkäältä ja meidän joukkue Porvoosta, tämäkin selviää syksyn 2020 aikana. Syyskuun lopulla osallistumme jälleen Homenokka turnaukseen Jyväskylässä, pyrimme tänäkin vuonna osallistumaan sinne neljällä eri joukkueella. (60v, 65v, 70v, ja 75v). Osallistuuko joku ikäryhmä SM-turnauksiin on jokaisen ikäryhmän oma päätös, vielä ei mikään ikäryhmä ole ilmoittanut halukkuuttaan osallistumiseen.

Juhaani pitää luennon/keskusteluhetken aiheena voisi olla vaikkapa miehinen hyvinvointi (luento jäi pois keväältä 2020, kun tuli tuo ”Corona_kriisi”)

Harjoituspaikat ja – ajat, kausi 2020-2021

Salivuorot päivitetään kotisivulle, kun tiedetään paikat ja ajat

Jäsenistö

Ylläpidetään yhdistyksen jäsenrekisteriä. Vastuuhenkilöt miehet/Jani Krigsman, juniorit/Jarno Nykänen ja seniorit/Juhani Koskiranta.

Talous

Seuralla on kokonaistalousarvio. Tulot muodostuvat jäsenmaksuista, Porvoon kaupungin perusavustuksesta, turnaustuotoista, mainos- ja seurajulkaisusta sekä buffettuloista. Kulut muodostuvat salivuokrista, turnausmaksuista, koulutusmenoista, varusteista ja liittojen jäsenmaksuista.

Tiedottaminen ja yhteydenpito

Porvoon NMKY:llä on oma kotisivu: porvoonmky.fi ja facebook-sivu: Porvoon NMKY. Lisäksi Porvoon NMKY:lle voi lähettää postia osoitteella porvoo.nmky@gmail.com Joukkueiden sisäiset viestit kulkevat senioreiden osalta nimenhuuto.com/NMKY Jaskan kautta ja miesten osalta myös nimenhuuto.com kautta. Nuorten tiedotus hoituu suullisesti ja/tai kirjallisesti harjoituksissa. Selvitetään voiko tiedotustoimintaa yhdistyksen sisällä yhdistää/laajentaa. Vastuuhenkilöinä on Jani Krigsman ja Heikki Häll.

Jäsenyydet

Suomen NMKY:n liitot (Suomen NMKY:n liitto ja Suomen NMKY:n urheiluliitto)

Suomen lentopalloliitto ry, ESLA (Etelä-Suomen lentopalloalue ry)

Porvoon Yhdistyskeskus ry

Muuta

Tällä kaudella Porvoon NMKY:n kolme kärkihanketta ovat harrastelentopallotoiminnan käynnistäminen, uusien jäsen hankinta ja Porvoon NMKY 2025 -tavoitetilan määrittäminen.

Johtokunta